Laat uw Android app ontwikkelen door Speedymax Webdesign. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van native Android apps. Met als hoofddoel communiceren met uw bestaande website. Scan uw producten en update uw webwinkel direct. Of maak uw webwinkel direct toegankelijk in een app.

Wij leveren zowel de app en het script voor uw bestaande web oplossing. Dus alles eenvoudig onder een dak geregeld.

Track uw medewerkers in het gehele proces. Van ophalen tot levering bij de klant. Geheel paperless. Dus geen extra kosten meer aan dure toonder cartridges en papier. Met uw Android app loopt u niet meer het risico dat orders vergeten worden of kwijt zijn. Tevens geeft het uw klanten een professionele uitstraling.

Het maken van uw app wordt in nauwe samenwerking met u gedaan. Tevens kunt rekenen op een universele Android look. Aangezien uw app ontwikkeld wordt op het Android Framework. Hierdoor is uw app eenvoudig te gebruiken door de eind gebruiker.

Speedymax Webdesign werkt met open source website oplossingen. Hiervoor zijn al reeds verschillende Android oplossingen beschikbaar. Voor advies en implementatie van deze bestaande apps kunt u ook bij ons terecht.

De kosten voor het laten maken van een Android app lopen zeer uiteen. En is afhankelijk van uw wensen. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende offerte aan om uw Android app door ons te laten ontwikkelen.