De doe-het-zelf website van Speedymax Webdesign. Is  een solide basis om uw website mee te beginnen. Alles is reeds klaar gezet zodat u direct met uw website aan de gang kunt gaan. U kunt het doe-het-zelf pakket op uw eigen hosting en bestaande domein naam laten installeren. Of u kiest er voor om de domeinnaam en hosting door Speedymax Webdesign vast te laten leggen.

Het doe-het-zelf pakket omvat:

  • Installatie Joomla / Wordpress / Drupal
  • Keuze uit gratis template
  • Installeren van Nederlandse de taal
  • Template aanpassen met uw bedrijfs logo
  • Zoekmachine vriendelijke url's worden geactiveerd.

U ontvangt een email met daarin de benodigde informatie. Zodat u eenvoudig een gratis template kan vinden op internet.

De kosten voor het basis pakket zijn €133,10.

Indien u de hosting en domeinnaam (.nl) door Speedymax Webdesign laat regelen komt er een bedrag van € 45,56 bij. Bij het vast leggen van een domeinnaam zal het maximaal 3 dagen duren voordat uw website bereikbaar is. Het bedrag van € 45,56 zijn de jaarlijkse kosten voor uw website. U krijgt hiervoor 200 MB aan ruimte voor uw website en email. Tevens 2 GB per maand aan bandbreedte.

De doe-het-zelf installatie kan naast uw bestaande website worden opgezet. Zodat u op uw gemak de nieuwe website kunt opbouwen. Indien alles naar wens is kunt u opdracht geven om uw oude site te vervangen of te verwisselen. Voor het vervangen van uw oude site berekenen we een kleine bedrag van € 27,23. Indien u uw oude site nog bereikbaar wilt houden berekenen we het zelfde bedrag hiervoor € 27,23.

Bij het aangaan van opdracht betaald u 40% vooraf. Na oplevering van uw website word de resterende 60% in rekening gebracht.

Alle prijzen zijn inclusief btw.